Mustafa-Mürüvvet Alaattinoğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak aydınlık düşüncelere sahip, toplumu yönlendirecek güçte örnek insanlar yetiştirmek.

Misyon: Eğitim-öğretimin temel ilkelerine uygun olarak , ders içi ve ders dışı faaliyetlerle, milli eğitim genel ve özel amaçları doğrultusunda ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı, toplum değerlerine saygılı, yeniliğe açık, kültürel olarak donanımlı, araştırıcı ve üretici, yükseköğrenim için alt yapısı hazır bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: * 2023-2024 TUBİTAK Bilim Söyleşileri (Günümüz Hastalığı Diyabet ve Tıbbı Bitkiler) Konuşmacı:Doç.Dr.Mehmet Ali TEMİZ-Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Proje Çalışmaları: * 2023 Alanya Belediyesi 9.Liselerarası Tiyatro Festivaline Edebiyat öğretmenimiz Sevgi EMRE ´nin yazıp yönettiği "Bir Varmış Bir Çokmuş" adlı oyun ile katılım sağlanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: * ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 17-24 şubat tarihleri arasında 2023-1-TR01-KA121-SCH_000164265 numaralı ve eğitimde teknoloji konulu FİNLANDİYA /Kalajoki hareketliliği gerçeklestirilmiştir.
Kontenjan Bilgileri: 9.SINIFLAR 136 ÖĞRENCİ

WEB - https://mmalisesi.meb.k12.tr

Adres - Konaklı Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, No109 ALANYA/ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2068
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Konaklı Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, No: 109 ALANYA/ ANTALYA

Adres - Konaklı Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, No109 ALANYA/ANTALYA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 125 km. İlçe merkezine 13 km. uzaklıktadır.